Går du og mangler nogle råd til at pifte hjemmet op? Så læs med her!

Det er nemt at savne den rene og friske duft i hjemmet. Heldigvis er det ikke nødvendigt at spraye uønskede kemikalier i hjemmet. 

Vi har nemlig samlet 6 tips til at sprede den naturlige duft i hjemmet. 

 

1: Hæng eukalyptus kviste på badeværelset

Sådan gør du: Anskaf 2-3 kviste eukalyptus og hæng dem på badeværelset. Når du går i bad, vil dampene fremhæve eukalyptusens friske duft og forvandle dit badeværelse til et besøg ved en luksus spa 

 

2: Kom af med køleskabslugten

Sådan gør du: Fyld en skål med natron og stil den bagerst i køleskabet. Natron har en absorberende evne og suger luft til sig. Smid natronen ud, når du har opnået det ønskede resultat.

 

3: Luft ud dagligt

Sådan gør du: Husk at lufte ud hver dag. Det er godt for både dit helbred og hjemmets indeklima. Det anbefales at lufte ud i alle rum i mindst 10 min om dagen.

 

4: Forkæl din håndvask

Sådan gør du: Når opvasken er klaret, hælder du lidt opvaskesæbe rundt i vasken og giver det et grundigt skrub. Skyld godt efter og fortsæt evt. på dit badeværelse. Den rene og friske duft vil helt sikkert hænge i luften længere end du umiddelbart tror.

 

5: Pift sengetøjet op

Sådan gør du: Bland 1,2 cl rengøringssprit, 40 lavendel dråber og 4,75 cl destilleret vand godt sammen. Kom derefter blandingen i en beholder og spray dit sengetøj med den dejligste lavendel aroma efter behov. Som ekstra bonus har lavendel vist sig at have en beroligende effekt på psyken og kan give dig en bedre nattesøvn.

 

6: Vær strategisk med dine lys 

Sådan gør du: Udvælg og tænd dit yndlings duftlys og stil i hjørnet af lokalet. Nu kan du sætte dig tilbage og nyde den aroma, der langsomt spreder sig rundt i rummet. Det er altid hyggeligt med lidt dæmpet belysning i form af lys, og så er det kun en bonus, hvis de dufter dejligt.

Vores go-to duftlys er Big Amber og kan købes her. Dette duftlys på en sensorisk rejse med noter af krydret citrus, sød grapefrugt, let skov og bambus blade.

Bjerts tilbyder et duftlys til enhver stemning. Vi har derfor flere lys, vi varmt anbefaler;

Studio 2 med duft af rabarber & anis fra WXY - 229 kr. 

Voyager med duft af mos, citrus & peber fra MER|SEA - 299 kr.

Pomelo & Yuzu med duft af pamplemousse & yuzu fra Kult Collection - 159 kr.